Vastgoed verhuren aan Stichting Bereikbaarheid

Voor tijdelijke huisvesting (maximaal 2 maanden) van onze klanten zijn wij steeds op zoek naar woningen die door ons kunnen worden gehuurd, ingericht en gefaciliteerd.

De vastgoedmarkt veranderd
De verhuur van een woning aan particulieren is niet meer wat het is geweest. Langs alle kanten staat er financiële druk op de ketel en het rendement verdwijnt als sneeuw voor de zon. Door je woning aan ons te verhuren voor de tijdelijke huisvesting van onze klanten kan nog wel een oude vertrouwde rendement worden gemaakt zonder rompslomp van steeds wisselende gebruikers. Hier hebben wij de mensen voor die dit organiseren.

Stichting bereikbaar
Stichting bereikbaar is verstrekker van brief adressen in gemeentes in Nederland. Mensen die een briefadres nodig hebben, hebben dit veelal tijdelijk nodig omdat ze in veel gevallen met een acuut probleem te maken hebben. Denk hierbij aan een scheiding, huiselijk geweld of mensen die tussen 2 woningen in zitten. We zien ook mensen die voor hun werk veel reizen zoals handelsreizigers, kermisexploitanten of schippers. Een briefadres wordt voor deze groepen door de gemeentes waar we mee samenwerken veelal wel verstrekt, maar een woning is heel ander probleem.

Woningnood in Nederland
De woningnood in Nederland is heel erg groot. De groep die wij bedienen heeft op korte termijn een woning nodig en dat is vrijwel onmogelijk of anders onbetaalbaar. We hebben een pool met ingerichte woningen die worden verhuur aan onze klanten waardoor mensen het acute probleem kunnen oplossen. Mensen kunnen op deze manier even tot rust komen of een periode overbruggen. Bijvoorbeeld omdat ze wel even in Nederland zijn of behoefte hebben aan een vaste inrichting.

Tijdelijke verhuur
We voorzien niet voor een lange periode onze doelgroep van een woning. Het gaat om een periode van maximaal 2 maanden om zo ook anderen de kans te geven gebruik te maken van deze overbruggingsmogelijkheid. Wij zouden dan ook vastlopen omdat de vraag nog steeds veel groter is dan het aanbod van woningen.

Welke woningen
We zoeken woningen, woonhuizen of appartementen, in Nederland of langs de grens met Nederland in België of Duitsland. De woningen dienen leeg te zijn en in een goede staat voorzien van alle basisvoorzieningen. De inrichting wordt verzorgd, wel willen we dat de stoffering in orde is.

Feitelijke huurder
Wij worden de huurder van de woning met alle verplichtingen die daar bij horen en betalen een marktconforme prijs. De verhuurder heeft geen invloed op wie de gebruiker wordt van de woning. Wij bepalen dit aan de hand van een screening en zorgen ervoor dat we zo min mogelijk financieel risico lopen. Wij gaan een overeenkomst aan met de gebruiker waar onder meer de periode van gebruik van de woning in staat. Nooit langer dat 2 aan een gesloten maanden. Wij zorgen voor de facilitaire ondersteuning, administratie en schoonmaak van de woningen

Weer geld gaan verdienen aan de verhuur van woningen
Het is nu weer mogelijk om geld te verdienen aan woningen voor particulieren. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact op.