Zakelijke postadres

Bedankt voor je interesse in een zakelijk postadres!

Als Stichting Bereikbaarheid bieden wij geen commerciële postadressen aan, omdat dit niet past bij ons non-profit karakter. Commerciële postadressen worden doorgaans aangeboden door bedrijven met een winstoogmerk.

Wij willen ons juist richten op particulieren die om persoonlijke redenen behoefte hebben aan een postadres, zoals mensen zonder vast adres of mensen die om veiligheids- en privacy redenen liever geen persoonlijk adres gebruiken. Door het aanbieden van deze service aan particulieren, passen wij beter bij ons maatschappelijk en sociaal doel als stichting.

Zakelijke postadressen
Wanneer het aankomt op commerciële diensten, zoals het bieden van postadressen voor zakelijke doeleinden, zijn er bedrijven die zich specifiek richten op deze dienstverlening en dit professioneel en efficiënt kunnen aanbieden.

Daarom verwijzen wij zakelijke klanten door naar commerciële partners die deze dienstverlening kunnen bieden. Dit stelt ons in staat om ons te richten op onze maatschappelijke doelen en om tegelijkertijd zakelijke klanten door te verwijzen naar een geschikte oplossing voor hun postadresbehoeften.

ADD Business Point

Voor zakelijke verzoeken werken wij samen met onze partner ADD Business Point om dit mogelijk te maken. ADD Business Point is een gerenommeerd bedrijf dat zakelijke postadressen aanbiedt aan bedrijven die behoefte hebben aan een representatief en professioneel postadres. Zij hebben een groot aantal locaties verspreid over Nederland en bieden diverse services aan, zoals het doorsturen van post en het inscannen van documenten.