We hebben geweldig nieuws te delen! Stichting Bereikbaarheid heeft onlangs de beslissing genomen om lid te worden van Sociaal Werk Nederland. Dit partnerschap markeert een belangrijke mijlpaal in onze inzet om positieve verandering te bewerkstelligen en de impact van onze organisatie te vergroten.

Sociaal Werk Nederland is een toonaangevende branchevereniging die de belangen behartigt van sociale werkorganisaties in Nederland. Als lid van deze vereniging hebben we nu toegang tot een uitgebreid netwerk van professionals en deskundigen op het gebied van sociaal werk. Dit biedt ons de mogelijkheid om te leren van andere organisaties, onze kennis en expertise te delen en gezamenlijk nieuwe initiatieven te ontwikkelen.

Als stichting die zich inzet voor bereikbaarheid, begrijpen we dat sociale inclusie en het welzijn van mensen onlosmakelijk verbonden zijn met het verbeteren van hun bereikbaarheid. Het lidmaatschap van Sociaal Werk Nederland stelt ons in staat om onze inspanningen verder te versterken en samen te werken met andere professionals in het veld om duurzame oplossingen te vinden.

We kijken ernaar uit om samen te werken met andere leden van Sociaal Werk Nederland en gezamenlijk te streven naar een samenleving waarin bereikbaarheid en welzijn hand in hand gaan.

Voor meer informatie over Sociaal Werk Nederland en onze betrokkenheid als lid, nodigen we je uit om hun website te bezoeken.

Samen kunnen we het verschil maken!